Comença un cap de setmana carregat d’actes per les Festes de Santa Anna d’Albal

0
143

Després de calfar motors durant els primers dies de juliol amb diverses activitats, del 21 al 28 d’aquest mes, Albal ret homenatge a la seua patrona Santa Anna amb un complet programa festiu que va arrancar ahir dijous amb el muntatge dels tradicionals barracons al parc de la Balaguera i el concurs de playbacks de les Falles.

festes de santa anna albalTambé el dijous començà la Ruta de la Tapa que continuarà hui divendres i dissabte amb la participació d’onze locals del municipi i l’organització d’ACIXEA, Comerç d’Albal. El divendres per la nit, a partir de les 21 hores, és celebrarà el concurs de paelles organitzat pels festers de 2016.

A la nit del dissabte, arribarà l’actuació musical de l’orquestra La Tribu al Parc de la Balaguera i, el diumenge, els mes joves podran gaudir d’una discomòbil ‘light’ a partir de les 20 hores. A la mitjanit, correfocs des de l’esglèsia Sant Carles fins la plaça de la Constitució i, en acabar, concurs de DJ al parc de la Balaguera.

El dilluns 25 de juliol, més música amb el concert de rock que oferiran els grups Ruta 46 i Tributo a Los Rodríguez.

El dimarts 26 es celebren els actes religiosos. A les 12.30 hores, missa cantada per La Coral de Veus a l’ermita de Santa Anna que conclourà amb una mascletà. A les 21 hores, ofrena de flors a la patrona Santa Anna amb eixida des de l’església de Sant Carles i finalització a l’església de la Mare de Déu dels Àngels.

Després, sopar popular amb l’actuació de l’orquestra La Guarida a la plaça de la Constitució i, a la mitjanit, concert del grup Moar al parc de La Balaguera, organitzat pels festers i festeres de 2016.
Tot seguit, discomòbil.

El dimecres, a les 20 hores, cavalcada amb el lema ‘tribus’ que eixirà des del parc de Sant Carles passant per les avingudes Pare Carlos Ferris i Corts Valencianes, els carrers Sant Blai, Santa Anna, Ramón y Cajal, l’Eixample, l’Hort, Sant Vicent, la Torre, Juan Esteve, plaça el Santíssim, carrer Llarg i plaça Constitució.

Ja per la nit, hi haurà un espectacle musical ‘Super Stars’ al parc de La Balaguera i, tot seguit, discomòbil. Per acabar el programa, el dijous 28 de juliol està programada una mascletà a les 14.30 hores a l’esplanada davant de la plaça de Fontilles. A les 20 hores, missa cantada per la Coral Polifònica a l’església Mare de Déu dels Àngels i, a continuació, processó de Santa Anna amb eixida des de l’església de la Mare de Déu dels Àngels. Les festes d’Albal 2016 conclouran amb un castell de focs artificials a la zona de La Balaguera.

A més, durant tot el mes, s’han celebrat diferents activitats esportives com ara una cursa ciclista, un triangular de frontenis, la volta a peu del passat 9 de juliol, concursos de pesca, frontó, capoeira i, fins i tot, un circuit infantil de BTT escolar. El dissabte 23 de juliol, a partir de les 10 hores, es celebraran les finals del Campionat Santa Anna de Petanca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here