El Conservatori de Godella celebrarà la seua Setmana Cultural del 26 al 28 de març

588

Del dilluns 26 al dimecres 28 de març tindrà lloc al conservatori de música Pintor Pinazo de Godella tot un seguit d’activitats, tallers, conferències i concerts que complementen la formació de l’alumnat.

Es tracta de la Setmana Cultural que, com va destacar la regidora d’Educació, Teresa Bueso, «és una magnífica oportunitat perquè totes i tots puguem conèixer de primera mà el gran treball que es realitza al conservatori a nivell formatiu. A més, per a l’alumnat suposa una motivació extra el fet de poder continuar aprenent música de la mà d’artistes reconeguts que vindran a impartir les xarrades».

La programació per a aquesta setmana començarà el dilluns 26 a les 17:00 h amb un taller de conscienciació corporal impartit per Noelia Belmonte Naya. Després, a les 19:30 h, hi haurà una xarrada i un concert a càrrec de Mariza Esparza i Ramón Cases.

El dimarts, a partir de les 17:00 h, Jaume Dairon Muñoz Ruiz parlarà sobre les apps per a músics. A les 19:30 h, la xarrada i el concert seran a càrrec de Josep Lluis Granell.

Per últim, el dimecres 28 tindrà lloc a les 15:30 h un concert de cambra al col·legi Cervantes. A les 17:00 h, Daniel Torres Beltrán impartirà un taller de soundpainting, i a les 19:30 h es celebrarà el concert de clausura a Vila Eugènia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.