Compromís per Torrent insta al Govern municipal a buscar els terrenys adequats per al refugi d’animals

768

La comissió per a la creació d’un refugi municipal entre els ajuntaments de Torrent i de València va mantindre la segona sessió de treball el passat dimarts dia 30 de gener, en la qual es van acordar les primeres passes a seguir. Aquestes primeres accions seran les de buscar els terrenys adequats per a la construcció de les instal·lacions, tasca que li correspon al Govern de Torrent al tindre més possibilitats dins del seu terme municipal.

Amb aquestos condicionants es va establir que la futura zona d’afecció haurà de comptar, com a mínim, amb 10.000 m2, afegint, a més, les exigències de compliment que demana la legislació per a establir-se com a nucli zoològic.

De manera paral·lela, la comissió insta al Govern de Torrent a encetar els primers tràmits administratius amb l’objectiu final de desenvolupar un projecte arquitectònic que contemple les directrius necessàries per a aconseguir un espai digne i amb garanties per als animals que hi acollirà. En aquest sentit, les membres de la comissió visitaran centres de referència per a conèixer de primera mà les estructures idònies que permetran implementar aquesta iniciativa sense precedents entre la capital de l’Horta i la ciutat de València.

La ubicació final del refugi d’animals serà presa dins del marc de treball de la comissió, tot i una vegada el Govern municipal de Torrent presente les diferents alternatives. En aquest sentit, per al regidor de Compromís per Torrent, David Baviera, impulsor i membre d’aquesta comissió, “és molt important que continuem treballant per a aconseguir trobar uns terrenys ideals, i que a més vagen acompanyats d’un projecte estructural amb l’objectiu d’oferir unes instal·lacions dignes i acollidores per als gossos i gats abandonats de les dues ciutats implicades en aquest projecte”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.