Compromís recordarà incumpliments com el del barri de Porcateres "quan el PSPV ens demane el vot per al pressupost 2017"

551

Durant la fase d'aprovació final dels pressupostos municipals de 2016 Compromís per Torrent va presentar una esmena, en concret la número 31, per la qual l'Ajuntament de Torrent s'obligava a la pavimentació de la calçada del Barri de Porcateres, ubicat en la partida del Safranar per tal de donar solució a la reclamació històrica d'un veïnat aïllat i abandonat des de la seua creació.

torrent-barri-porcateres

L'esmena finalment aprovada es va incloure dins del pressupost, de tal manera que la realització de les obres s'emmarcaren en les actuacions municipals previstes en matèria d'asfaltat de carrers, sol·licitant-se a la Delegació d'Urbanisme que informara sobre la valoració del projecte i l'execució de les obres al llarg del 2016.

"La realitat és que a dia de hui tot està per fer, l'any s'acaba i el Govern del Psoe està incomplint el pressupost que ells mateixos votaren a favor, perjudicant un veïnat que comptava amb la realització d'aquestes obres després de dècades de deixadesa per part dels diferents governs municipals", segons ha denunciat Pau Alabajos.

Finalment el portaveu de Compromís ha avisat al govern socialista que tots els incompliments en matèria pressupostària seran tinguts en compte pel seu grup quan se li demane el suport per als futurs pressupostos del 2017. Alabajos explica que "no ens poden demanar el vot favorable quan enguany el mateix Psoe incomplix acords municipals aprovats”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.