Compromís per Torrent estima que la liquidació positiva del Pressupost de 2012 es una "dada enganyosa"

485

Torrent. AyuntamientoDesprés de la publicació per part del equip de Govern de l’Ajuntament de Torrent de la liquidació del Pressupost de 2012, Compromís per Torrent estima que “la realitat és ben distinta, perquè al contrari del que diu ara el PP, durant els anys 2008, 2009 i 2011 el resultat pressupostari de l'Ajuntament també va ser positiu”.

Per a Compromís, "el problema financer de l'Ajuntament de Torrent no s’identifica pel seu resultat pressupostari, sinó que a llarg termini gasta molt més que ingressa. Perquè encara que en 2012 el PP ha donat una tresoreria positiva de més de 6 milions d'euros, és una dada enganyosa, al no contemplar-se el préstec de pagament a proveïdors per valor de 12'7 milions d'euros que el PP ha traslladat del curt termini al llarg termini".

“Si no es contemplara aquest artifici comprable”, segons Compromís, “la tresoreria seria negativa i no positiva per eixos 6 milions d'euros. Un resultat de tresoreria, que per altra banda estaria en consonància amb els d'anys anteriors, quan al Consistori hi havia un altre Interventor”.

Per a Compromís, "el PP amaga als ciutadans les dades del pressupost que no vol oferir, com per exemple que hi hagué una desviació d'ingressos reals de -9.272.245 € sobre el que s'havia pressupostat definitivament per a 2012. Això vol dir que les previsions finals del PP han errat més d’un 12% respecte les quantitats d'ingressos reconegudes com a cobrables al final de l’exercici 2012”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.