Compromís Horta Sud estrena nova executiva encapçalada per Pau Alabajos

1436

Pau Alabajos ha sigut elegit nou portaveu comarcal de Compromís a l’Horta Sud al II Congrés de Compromis a l’Horta Sud, celebrat el 7 de novembre a Paiporta.

Compromís Horta Sud estrena nova executiva encapçalada per Pau AlabajosLa nova executiva està composta per membres de diferents col•lectiu locals i de les diferents sensibilitats de Compromís. Al portaveu comarcal, Pau Alabajos, l’acompanyen Carles Conejos (Organització), Xavier Bellot (Institucional), Arantxa Martorell (Polítiques Sectorials), David Vila (Comunicació), Tere Antón (Finances), Bea Jiménez, Pep Climent, Carme Comes, Joan Baixauli, Xaro Beseler, Jesús Borràs, Joan Sorribes, Gabriel Quilez, Manel Llupart, Oscar Peris i Natxo Andreu.

El resultat de la votació va ser d’un 76’6% a favor de donar suport a la llista de consens i un 23’3% de vots en blanc.

Pau Alabajos ha declarat sentir-se molt encoratjat per la confiança de la militància a l’hora d’escollir-lo per a encapçalar un projecte polític de transformació per a l’Horta Sud. Segons Alabajos, “tenim un repte a la volta del cantó, que són les eleccions de 2019, i hem de treballar colze a colze amb tots els pobles de la comarca per a estendre les polítiques d’esquerres que s’estan implementant des de les alcaldies de Paiporta, Sedaví, Catarroja, Beniparrell, Xirivella i Manises a la resta de ciutats de l’àrea metropolitana”.

Pel que fa a la manifestació per un finançament just que tindrà lloc el dissabte 18 de novembre a València, el nou portaveu de Compromís Horta Sud ha declarat que “des dels ajuntaments del canvi no es poden posar en pràctica les polítiques d’urgència social que portem en el programa si no tenim la clau de la caixa. Que Montoro haja suspés les lleis d’habitatge i de pobresa energètica significa dinamitar un dels pilars bàsics del nostre ADN, que és rescatar persones”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.