Compromis demana al Ministeri que pague el lloguer del local de la Guàrdia Civil que costa 37.000 euros a l’Ajuntament

0
72
Bankia

El diputat de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, ha presentat una Proposició No de Llei a la cambra per a instar el Ministeri de l’Interior a que es faça càrrec del cost del lloguer del local que ocupa la Guàrdia Civil a l’avinguda de Múrcia, a Catarroja, i que actualment sufraga en la seua totalitat l’Ajuntament. De prosperar la iniciativa, el Consistori estalviaria 37.000 euros a les arques municipals.
Segons el portaveu del Bloc-Compromís a Catarroja, Jesús Monzó, esta quantitat “si bé és insignificant per al govern espanyol, per al pressupost de Catarroja és fonamental perquè suposaria engreixar la quantitat de despeses en emergències socials o en altres aspectes prioritaris per a la ciutat”.

Davant la situació de crisi econòmica actual, l’Ajuntament de Catarroja ha d’ajudar a nombroses famílies del poble que estan necessitades perquè tenen tots els membres de la família aturats o amb un ingrés econòmic molt baix, la qual cosa no els permet afrontar les despeses diàries bàsiques.

Compromís va presentar prèviament esta reclamació al Ple de l’Ajuntament de Catarroja, que va ser rebutjada pel govern del PP. Segons Monzó, “no sols el govern del PP ens apuja els impostos i ens fa pagar més pels serveis municipals sinó que, a més a més, de manera incomprensible és incapaç de demanar a les diferents administracions els diners que ens correspon”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here