Compromís demana a l'Ajuntament que prenga mesures després de l’enverinament de 3 gossos

703

Paterna. Solar enverinament

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, després de conéixer la denúncia feta per FELCAN sobre la mort de dos gossos i un altre greument malalt per ingesta de verí, considera que “s’han de prendre mesures urgents que protegisquen a les persones i els animals d’aquest risc per a la salut pública. Sobre tot perquè els casos d’enverinament s’han produït en solars molt propers a zones infantils, jardins públics i supermercats”.

Ramón assenyala que “la zona afectada és la del barri Centre de Paterna, però no sabem si això podria estar passant a d’altres barris del poble. Per la qual cosa li hem requerit a la regidora de Sanitat, Paz Rodríguez, perquè aplique immediatament un protocol que evite riscos innecessaris per als adults, els infants i els animals que freqüenten les àrees d’esbarjo i de comerç del poble”.

A més a més, “l’abandó de l’equip de govern davant aquesta situació és prou palés després de les queixes rebudes sobre la brutícia dels solars on es trobava el menjar enverinat. Solars que continuen sense estar tancats i que van acumulant brutícia i perills, com els objectes amb menjar enverinat que poden ser manipulats pels xiquets i xiquetes que passen a prop”.

“Des de Compromís hem traslladat la denúncia de FELCAN a la Policia Local per a que s’intensifique la vigilància dels espais públics i que s’identifique als desaprensius que estan escampant aquest verí, que posa en risc la salut d’èssers vius. Fins i tot, hi ha responsabilitats legals per part de qui es dedica a deixar, a l’abast de qualsevol, el menjar contaminat amb un verí que ha causat la mort d’un gos quasi en l’acte, tal i com hem conegut hui”, conclou Juanma Ramón.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.