L’Ajuntament de Catarroja no recorrerà la sentència que dóna la raó a les treballadores de la residència

1095

L’equip de govern de l’Ajuntament de Catarroja no recorrerà la sentència que ha donat la raó a les treballadores de la residència que en 2013 van denunciar al consistori per cobrar un salari inferior al qual els pertocava i per incomplir el convenni col.lectiu.

El consitori recorda que les treballadores van denunciar fa poc més de tres anys a l’ajuntament en considerar que els seus salaris eren inferiors al que indicava el seu contracte i que, en conseqüència, incomplien el previst pel conveni col.lectiu.  La sentència del jutjat d’allò social ratifica la seua demanda i obliga el consistori a abonar 48.000 euros.

L’equip de govern considera justa la decisió i creu que és molt positiu que les treballadores hagen recuperat els seus drets que, en tot cas, no havien d’haver perdut mai.

L’Ajuntament treballa per dignificar les condicions laborals de les treballadores i per això assumirà les despeses que marca la sentència “perquè creu fermament que els drets dels treballadors i treballadores s’han de respectar i que és una obligació de les institucions públiques vetlar perquè això siga una realitat”.

L’actual consistori també vol puntualitzar que la denúncia es va presentar en 2013 i, per tant, està vinculada a la gestió de l’anterior equip de govern.

Guanyar Catarroja ja havia demanat, després de coneixer la sentencia, que l’ajuntament donara per finalitzat el procés jurídic i aceptar la sentencia judicial.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.