Catarroja enceta el 17 de febrer una nova edició de Diumenges al Parc

960

Catarroja enceta el pròxim 17 de febrer una nova edició de Diumenges al parc, una iniciativa sorgida amb la intenció de donar a conéixer places, parcs i jardins del municipi i, al mateix temps, ampliar l’oferta d’activitats infantils per al cap de setmana.

diumenges al parc catarrojaA més, com a novetat, en esta edició –organitzada conjuntament per la regidoria de Cultura i la d’Infància– també es tractarà d’apropar el teatre als més menuts i menudes. Així, fins al dia 28 d’abril es programaran espectacles teatrals o musicals dos diumenges al mes.

L’activitat es portarà a terme en diversos espais públics del municipi. Concretament, els espectacles previstos passaran pel Parc de les Barraques (17 de febrer), el Parc de les Moreres (24 de febrer), el Parc 8 de Març (10 de març), la Plaça de la Regió (24 de març), el Parc de Paluzié (14 d’abril) i la Plaça dels Furs (28 d’abril).

El programa està dirigit a un públic de fins als 8 anys i entre les representacions es compta amb propostes tan originals com és el teatre per a bebés o un espectacle de joglars, entre altres.

Segons el regidor de Cultura i alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, la iniciativa “ha tingut una bona acollida en les seues edicions anteriors”. Per això, es torna a repetir “amb l’objectiu d’apropar la cultura als més menuts i menudes”. A més, segons Monzó, “enguany, com a novetat, l’activitat es divideix per edats”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.