Burjassot habilita un punt de recollida de portabebés per a Síria

0
148

Burjassot ha establert un punt de recollida de bandoleres, fulards i motxilles portabebés per a la població de Síria. Aquelles persones que vulguen donar els seus, hauran d’acostar-se a les oficines d’Espai Dona, al carrer Colom.

La localitat de l’Horta se suma així a la campanya #PortabebésParaSíria, que s’encarrega de fer arribar aquests articles a les famílies que pateixen la guerra a Síria, a través de l’ONG AAPS, l’Asociació de Suport al Poble Sirià. Des que es llançara, a finals del passat mes de febrer de la mà de dos mares donostiarres, s’han aconseguit més de 1.800 portabebés, i s’han adherit com a punt de recollida més de 30 localitats, entre elles Burjassot. Hi ha més de 100 punts de recollida repartits per tot l’Estat.

Des d’Espai Dona, animen als veïns de Burjassot a participar: “quantes vegades no has pensat que el portabebés és el millor invent del món? Ara, imagina’t el que pot ajudar a Síria, i en el viatge d’obstacles de milers de quilòmetres que recorren fins a Europa els refugiats per a fugir de la guerra”.

La regidora d’Igualtat Lluna Àrias, impulsora d’aquesta iniciativa a Burjassot, s’ha mostrat convençuda de la bona resposta del municipi, que “ja ha demostrat el seu esperit solidari en multitud d’ocasions”. La localitat va aprovar en ple el passat mes d’octubre integrar-se dins la xarxa de Ciutats Refugi.


 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here