Burjassot habilita un punt de recollida de portabebés per a Síria

827

Burjassot ha establert un punt de recollida de bandoleres, fulards i motxilles portabebés per a la població de Síria. Aquelles persones que vulguen donar els seus, hauran d’acostar-se a les oficines d’Espai Dona, al carrer Colom.

La localitat de l’Horta se suma així a la campanya #PortabebésParaSíria, que s’encarrega de fer arribar aquests articles a les famílies que pateixen la guerra a Síria, a través de l’ONG AAPS, l’Asociació de Suport al Poble Sirià. Des que es llançara, a finals del passat mes de febrer de la mà de dos mares donostiarres, s’han aconseguit més de 1.800 portabebés, i s’han adherit com a punt de recollida més de 30 localitats, entre elles Burjassot. Hi ha més de 100 punts de recollida repartits per tot l’Estat.

Des d’Espai Dona, animen als veïns de Burjassot a participar: “quantes vegades no has pensat que el portabebés és el millor invent del món? Ara, imagina't el que pot ajudar a Síria, i en el viatge d'obstacles de milers de quilòmetres que recorren fins a Europa els refugiats per a fugir de la guerra”.

La regidora d’Igualtat Lluna Àrias, impulsora d’aquesta iniciativa a Burjassot, s’ha mostrat convençuda de la bona resposta del municipi, que “ja ha demostrat el seu esperit solidari en multitud d’ocasions”. La localitat va aprovar en ple el passat mes d’octubre integrar-se dins la xarxa de Ciutats Refugi.


 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.