Sedaví arranca en la Trobada Musical les activitats de la XXIX Trobada d’Escoles en Valencià

683

Sedaví ha iniciat la Trobada Musical en l'IES Sedaví, inclosa dins de les activitats amb motiu de la XXIX Trobada d’Escoles en Valencià que té lloc en la nostra població, organitzades pel Guaix en col·laboració amb Escola Valenciana i la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Sedaví.

Sedaví. Escoles en Valencia. TrobadaLa primera actuació va tindre lloc el passat 6 d'Abril amb la participació dels col·legis Rei en Jaume de Xirivella, Amadeo Tortajada de Mislata, Orba d'Alfafar i Fernando Baixauli de Sedaví, el dilluns 11 van actuar La Gavina de Picanya, el Benjamín Benlloch de Manises, el Nostra Senyora del Carme del Barri del Crist d'Aldaia, el Sant Cristòfol Màrtir de Picassent i el Martínez Torres d'Aldaia.

El cicle d'actuacions segueix el dimarts 12 amb La Comarcal de Picassent, el Jaume I d'Alcàsser, el Sant Clement de Sedaví i el Drac de Torrent, quedant per al 13 el 9 d’Octubre d'Alcàsser, el Blasco Ibáñez de Benetússer, el Félix Rodríguez de la Fuente de Manises, el Vicent Pla Paredes de Sedaví i el José García Planells de Manises, per a concloure el 14 amb el Sant Ignasi i Les Carolines de Picassent, el Jaume I El Conqueridor i el Joan XXIII de Catarroja, el Villar Palasí de Quart de Poblet, Els Terretes de Torrent i el Sant Carlos Borromeo d'Albal.

Açò donarà pas el 15 d'Abril al lliurament de premis del Concurs Sambori, el 20 d'Abril a la Volta a Peu i amb els actes propis de la Trobada en la vesprada del 23 d'Abril.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.