La Falla Avinguda de Torrent guanya el Premi Mestre Ortifus en la cinquena gala de les Lletres Falleres

0 lecturas

El Gran Teatre d’Alzira va acollir la cinquena gala de les Lletres Falleres, una iniciativa que va nàixer en l’exercici 2011-2012 per a potenciar els continguts culturals dels llibrets de falla i per a reconéixer l’esforç que fan tant les comissions com els autors i col·laboradors, per mantindre uns nivells de qualitat i obrir nous horitzons creatius i de continguts en les publicacions de la història de la nostra festa.

La Falla Avinguda de Torrent guanya el Premi Mestre Ortifus en la cinquena gala de les Lletres Falleres

Els premis abasten totes les modalitats literàries que apareixen en els llibrets com ara: disseny, maquetació, temàtica, portada, coherència, millor article, crítica fallera, millor assaig, entre altres.

Abans dels dies grans de falles es van conéixer les comissions nominades en cada categoria i a Torrent, la falla Cotxera, la falla Avinguda i la falla Sant Roc foren nominades al Premi Mestre Ortifus. Un guardó que es va crear amb la finalitat de difondre la importància artística i els continguts del llibret faller. En la gala, on varen estar presents les falleres majors de la localitat, Noelia Peinado i Carla Pallardó, va ser la falla Avinguda la que va aconseguir guanyar este guardó.

En l’acte de lliurament en què van participar les falleres majors de València, les juntes locals i falles de tot València també estigueren presents les altres dos falles nominades, Cotxera i Sant Roc, que no volgueren perdre’s este esdeveniment cultural.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí