Burjassot aprova una moció per la transparència en els procesos de sel·lecció de personal amb el vot en conta del PSPV

0
74
EMILI ALTUR_1
El portaveu de Compromís, Emili Altur.

El ple municipal de Burjassot ha aprovat, a instàncies de Compromís, una moció per tal de garantir mesures de transparència en els processos de sel·lecció de personal de l’Ajuntament. Tant Esquerra Unida com el Partit Popular donaren suport a la moció, mentre el PSOE va votar en contra.

El portaveu municipal de Compromís, Emili Altur ha manifestat, que “ens ha sorprés molt el vot en contra del PSOE, donat que al mes de desembre vam haver de retirar la moció, una vegada presentada conjuntament amb el PSOE, per a que passara per la mesa de negociació amb els sindicats amb representació a l’Ajuntament. És a dir, el PSOE de Burjassot ha votat en contra d’una moció que ells mateixos havien signat i presentat. No entenem aquest canvi tant repentí d’opinió, sobretot quan amb la moció pretenem que la transparència en l’accés a la funció pública siga absoluta”.

Altur, que ha mostrat la seua extranyessa per l’actitud del PSOE, ha destacat que “gràcies a l’aprovació d’aquesta moció, l’Ajuntament de Burjassot tindrà mesures per a garantir que els tribunals de sel·lecció de personal siguen escollits per sorteig entre els funcionaris municipals, la paritat entre homes i dones del propi tribunal i que els seus membres estiguen en possessió d’una titulació igual o superior a la requerida al lloc de treball que van a avaluar”.

Així mateix, ha volgut remarcar que “el posicionament de Compromís envers la transparència sempre és coherent, formem part del govern com a Burjassot o de l’oposició com a València, cosa que no podem dir dels dos grans partits”.

“Afortunadament, a partir d’ara”, ha afirmat el portaveu de Compromís, “l’Ajuntament de Burjassot s’equipararà a altres ajuntaments i institucions públiques. Aquesta moció que hem aprovat és la garantia que tothom tinga les mateixes oportunitats d’accedir a la funció pública. Des de Compromís defensem la màxima transparència de les institucions públiques i treballem per a aplicar els màxims controls possibles per tal d’evitar irregularitats administratives o ingerències polítiques”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.