Benestar prepara les activitats per a la Setmana de la Gent Gran de La Pobla de Farnals

494

Les persones d’edat avançada de la Pobla de Farnals gaudiran entre els dies 21 i 26 d’octubre de les activitats programades amb motiu de la Setmana de la Gent Gran. En la primera de les jornades, la coral dels jubilats i pensionistes del barri de la Platja oferirà un concert en la Casa de la Cultura a les 18.30 hores.

L’endemà es realitzarà una excursió a Cofrentes, a la qual les persones que vulguen assistir s’hauran  d’apuntar només el dia 18 en el saló de plens de l’Ajuntament entre les 11 i les 14 hores (el preu és de 15 euros i hi ha places limitades).

El dia 23 tindrà lloc a les 18.30 hores a la Llar del Jubilat del nucli costaner una xarrada-col·loqui sobre la prevenció de robatoris i estafes a persones majors, acció que es repetirà el dia 25, al Saló de Plens. El dimecres 24, a les 18 hores en la Cooperativa San José, hi haurà un berenar-ball, al qual cal apuntar-se els dies 18, 19 i 22 entre les 11 i les 14 hores al saló de plens del consistori. Finalment, el 26 d’octubre se celebrà el dinar de germanor en homenatge a les persones majors del poble. El banquet, com és tradició, es realitzarà en el restaurant Roquenublo i les persones interessades a assistir han d’inscriure’s en el saló de plens de l’Ajuntament els dies 18, 19 o 22 entre les 11 i les 14 hores.

“L’Ajuntament realitza cada any un esforç per tal d’oferir una programació interessant durant la setmana de la Gent Gran amb activitats que resulten entretingudes però també formatives”, afirma Maria Carmen Benlloch, regidora de Benestar Social. “S’ha de tindre en compte que fa uns anys només es realitzava el dinar de germanor i que hui es dediquen 6 dies a presentar propostes dirigides als nostres majors”, afegix l’edil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.