Alboraia inclou una àmplia varietat d’activitats a la programació cultural del primer trimestre de 2017

864

L’Ajuntament d’Alboraia ha preparat una àmplia varietat d’activitats culturals per als tres primers mesos del present any. La iniciativa, que ha sigut possible gràcies a l’augment de pressupost que ha atorgat el Consistori al costat de les aportacions de CulturArts, La Generalitat i el SARC de la Diputació de València, pretén oferir una gran quantitat d’esdeveniments culturals per als habitants del poble.

El Teatre Agrícola serà una de les grans apostes d’aquesta iniciativa. Els habitants d’Alboraia podran gaudir d’obres tant per a adults com per a xiquets, música i espectacles de dansa, entre altres activitats.

En aquest sentit, s’estrenaran El Oro de Jeremías, Martina i el Bosque de Papel i Villa Quitapenas, obres que faran les delícies dels més xicotets. Els adults també podran gaudir de Lúcid, Molt de soroll per no res, de William Shakespeare i interpretat per la companyia Teatre de l’Abast, Distancia Siete Minutos i Dystopia, una obra aquesta última que comptarà amb dramatúrgia, dansa, live cinema i vídeo mapping.

El dia de la dona treballadora, que se celebra el 8 de març, també se celebrarà en el Teatre Agrícola amb el concert d’Eva Dénia, Quan L’Abril Era Abril. A més, el Teatre continuarà arribant al carrer gràcies al programa Clap Clap que l’Ajuntament d’Alboraia manté, per la qual cosa diversos esdeveniments socials del poble, com la Ruta de la tapa o les festes majors, continuaran comptant amb aquest tipus d’obres baix la llum del dia.

Com cada any, es durà a terme la Campanya de Teatre en anglés a través de la qual els diferents col·legis del municipi assistiran a representacions en l’idioma esmenteu.

El cinema també constitueix un important pilar dins del programa de cultura que el Consistori ha preparat. Ho fa, a més, amb una sèrie de projeccions en valencià com són Sufragistas (per a joves i adults) i La Familia (una producció totalment valenciana).

Finalment, la Casa de la Cultura acollirà una sèrie d’exposicions sobre ceràmica, pintura i fotografia d’Alicia Gómez, Elvira Ferrer, Claudia i Consuelo, Alberto Esparza i el col·lectiu de pintors valencians.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.