Alboraia aprova la pròrroga de la contracta de neteja de platges per assegurar el servei aquest estiu

550

El ple de l’ajuntament d’Alboraia, en el vots favorables de Compromís i PSPV, ha votat a favor de la pròrroga de la contracta del servei de manteniment i neteja de zones verdes i platges per assegurar els serveis.

playa alboraya 01La pròrroga es planteja per un any i perquè, segons Compromís, “ni s’han elaborat uns plecs per a una nova contracta ni s’ha fet un concurs per a l’adjudicació del servei”.

La pròrroga va eixir endavant en l’últim ple de la legislatura amb els vots favorables de Compromís (6) i del PSOE (7) i l’abstenció de la resta de forces polítiques.

La formación nacionalista ha explicat que ha votat favorablement “per responsabilitat, pels nostres veïns i veïnes que han de tindre el servei assegurat aquest estiu”.

Compromís per Alboraia va justificar el seu vot en quatre raons. La primera era assegurar el servei de neteja de platja a Port Saplaya i Patacona aquest estiu, i també assegurar el servei de jardineria a tot el municipi en general.

La segona raó que justifica el vot positiu de Compromís és l’execució d’una millora valorada en més de 200.000 euros per part de l’empresa. La tercera raó que ha fet que Compromís votara a favor és la voluntat que l’Ajuntament faça un estudi seriós per a la remunicipalització del servei, “per a què es valore si és viable jurídica i econòmicament”. I la cuarta raó “han sigut les consultes realitzades als tècnics de l’Ajuntament que els han confirmat que la situació (no hi ha ni plecs ni concurs fet per a una nova contracta) anava ser la mateixa ara que després de les eleccions”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.