L'Ajuntament de Manises demana la readmisió dels 4 treballadors acomiadats d'AFADIMA

1
2 lecturas

L'Ajuntament de Manises ha manifestat el seu recolzament als 4 treballadors acomiadats “injustament” del centre ocupacional Francisco Navarro Tarin i exigeix la immediata readmissió dels treballadors al temps que denuncia la actitud de la junta directiva d'AFADIMA “la qual no ha mirat en cap moment pels interessos dels usuaris”.

centre ocupacional Francisco Navarro Tarín de Manises

La junta directiva d'aquesta entitat ha decidit al llarg dels últims dies acomiadar a 4treballadors d'atenció directa del centre “al·legant deslleialtat per part dels treballadors, tractant així d'amagar, el que, segons els treballadors, l'autèntic motiu de l'acomiadament que no és altre, que diverses discrepàncies amb la direcció del centre en relació a la seua organització i funcionament”, segons han explicat desde l’ajuntament de Manises.

L'alcalde de Manises, Jesús Borràs, ha mantingut hui una reunió amb la presidenta d'AFADIMA, Pilar Ferrándiz, per tal de conéixer de primera mà la situació ocorreguda i ha manifestat que no comparteix els criteris de la junta directiva demanant la nova incorporació dels treballadors als seus llocs de treball.

A més, l'alcalde de Manises ha manifestat el seu malestar amb l'entitat per la poca informació que s'ha passat a l'Ajuntament de Manises, qui és el titular del servei,  i per tant ha d'estar informat sobre aquestes i altres decisions que afecten al funcionament i a la imatge del servei.

El centre ocupacional Francisco Navarro Tarin gestionat a través de l'associació de familiars i discapacitats de Manises (AFADIMA) amb una subvenció de la Generalitat Valenciana i de l'Ajuntament de Manises, s'encarrega de l'atenció especialitzada a persones amb discapacitat. Aquesta associació, mitjançant un conveni amb l'Ajuntament, presta un servei de titularitat municipal dins d'unes instal·lacions també municipals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí