Xirivella presenta la segona edició de ‘El valencià en un clic’

445

L’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Xirivella ha preparat el DVD ‘El valencià en un clic 2’. Es tracta d’una feramenta realitzada per Xirivella amb altres oficines del valencià d’ajuntaments de la província, que recull enllaços a nombrosos recursos d’internet per a aprendre valencià, alguns manuals i programes molt últils per a millorar el coneixement del idioma, una completa bibliografia i diferents models d’exàmens.
L’objectiu, segons expliquen des de l’Ajuntament de Xirivella, és recopilar en un DVD tota la informació convenient per a aquells que volen preparar-se per a les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. La regidora de Normalització Lingüística de Xirivella, Pilar Carrasco, ha assenyalat que “l’any passat El valencià en un clic va tindre una gran acollida, i així és reconegut per l’Academia Valeciana de la Llengua, que el nomenà en la seua memòria anual entre els recursos educatius d’interés”.

Carrasco ha destacat també que “el DVD és útil perquè condensa tota la informació per poder oferir una eina útil, ràpida i eficaç per a estudiar valencià. En la segona edició, s’han actualitzat els recursos, enllaços, programes i bibliografia, de manera que d’un clic es pot accedir a tot un seguit d’enllaços a nombrosos recursos per a aprendre valencià”.

També recull accessos a diferents entitats i serveis lingüístics de l’administració, als serveis lingüístics universitaris, pàgines d’exercicis, models d’exàmens, diccionaris, gramàtiques, manuals, programes, cursos de valencià, una completíssima bibliografia per als diferents nivells i pàgines de duotes, entre d’altres recursos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.