Silla redueix de quatre a una les vespadres d’atenció a la Unitat Administrativa per a estalviar energia

0
58
Bankia

La Unitat Administrativa de l’Ajuntament de Silla, ubicada al carrer de la Llibertat, modificarà el seu horari a partir del dilluns 28 de novembre. Només romandrà oberta al públic pel matí i una vesprada a la setmana en compte de les quatre que obria fins ara amb l’objectiu d’ajustar-se a l’afluència de públic i per tal d’estalviar energia.
Així, obrirà de dilluns a dijous, de 9 a 14.30 hores, divendres, fins a les 14 hores i els dimarts a la vesprada de 16 a 18.30 hores. La setmana en què dimarts siga festiu, l’oficina obrirà la vesprada del dijous.

Aquesta reducció de l’horari d’atenció al públic de quatre vesprades a una, segons l’equip de Govern, “es deu principalment a l’escassa assistència de públic de vesprada, a excepció del dimarts, i per l’estalvi energètic que suposa la reducció de l’horari”.

Una altra de les mesures d’estalvi que s’estan impulsant des de l’Àrea de Modernització és conscienciar el funcionariat públic en la col•laboració personal de cadascun d’ells en l’estalvi energètic amb accions com ara desconnectar totalment els ordinadors una vegada finalitza la jornada laboral o controlar el consum de llum.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here