Sandra Capsir i Maria Viu han presentat el llibre "Dones valencianes que han fet història" a Alboraia

850

Sandra Capsir i Maria Viu han presentat el llibre Dones valencianes que han fet història a Alboraia. L'acte ha sigut organitzat per Compromís per Alboraia en el centre de majors Portalet. Les autores del text (Sandra Capsir i Maria Viu) han explicat com han fet la selecció de les més de 30 valencianes que han destacat en molt diferents camps (política, arts, educació, esports, món empresarial, ciència, tecnologia, etc) i que apareixen en el llibre.

Han destacat el treball de les 4 il·lustradores (Naranjalidad, Eli M. Rufat, Raquel Carrero i Tres voltes rebel) que han participat en el projecte. També han indicat que per sort han trobat tantes dones valencianes significatives que es podrien fer més llibres com aquest.

Des de Compromís per Alboraia han destacat "que la societat valenciana (els xiquets i xiquetes, els joves i les joves i els adults) ja tenen un llibre amb dones valencianes que han sigut referents per la seua aportació a la societat. És un llibre que pot plantejar el debat i la recuperació de la memòria de les dones d'Alboraia que han fet aportacions a la societat i que l'han fet millor".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.