Rafelbunyol disposarà d’un hort ecològic per a l’alumnat amb discapacitat dels tallers formatius

1026

L'Ajuntament de Rafelbunyol ha començat les obres de condicionament del futur hort ecològic que crearà i treballarà l'alumnat amb discapacitat dels diferents tallers que es duen a terme en la nostra localitat per a aquest col·lectiu.

Tant l'alumnat amb discapacitat de l'Aula Taller com el del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica de Ceràmica, dins del seu calendari escolar 2017-18, i com a activitat complementària, cuidarà aquest hort ecològic per a consum propi, sembrant i cultivant plantes de temporada al voltant de plantes ornamentals.

Una iniciativa planificada des de les regidories de Serveis Socials i Educació amb la finalitat que aquests 15 alumnes prenguen consciència de valors tan importants com la responsabilitat, la cura i el treball en equip, mentre gaudeixen d'una activitat a l'aire lliure.

Aquest hort està situat dins el Parc Ausiàs March, en una zona acotada, just enfront de l'edifici on reben la seua formació els i les joves amb discapacitat que s'encarregaran del seu manteniment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.