Rafelbunyol disposarà d’un hort ecològic per a l’alumnat amb discapacitat dels tallers formatius

0
577

L’Ajuntament de Rafelbunyol ha començat les obres de condicionament del futur hort ecològic que crearà i treballarà l’alumnat amb discapacitat dels diferents tallers que es duen a terme en la nostra localitat per a aquest col·lectiu.

Tant l’alumnat amb discapacitat de l’Aula Taller com el del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica de Ceràmica, dins del seu calendari escolar 2017-18, i com a activitat complementària, cuidarà aquest hort ecològic per a consum propi, sembrant i cultivant plantes de temporada al voltant de plantes ornamentals.

Una iniciativa planificada des de les regidories de Serveis Socials i Educació amb la finalitat que aquests 15 alumnes prenguen consciència de valors tan importants com la responsabilitat, la cura i el treball en equip, mentre gaudeixen d’una activitat a l’aire lliure.

Aquest hort està situat dins el Parc Ausiàs March, en una zona acotada, just enfront de l’edifici on reben la seua formació els i les joves amb discapacitat que s’encarregaran del seu manteniment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here