Les piscines municipals de Xirivella obriran fins a la 1 de la matinada els caps de setmana de juliol

1574

A partir del 8 de juny s'obriran al públic les piscines d'estiu municipals de Xirivella de dimarts a diumenge, fins el 7 de setembre.

piscina XirivellaCom a novetat, enguany hi haurà la possibilitat de disfrutar de banys nocturns fins a la 1 de la nit els caps de setmana de juliol des del dia 7. Els divendres, a la piscina del Ramon Sáez i els dissabtes, a la del barri de la Llum.

Enguany també hi haurà classes gratuïtes d'aquaeròbic els divendres de juliol.

Per a poder comprar l'entrada del bany lliure hi ha diferents descomptes. Hi ha preus reduïts per a jóvens, persones jubilades, pensionistes i amb mobilitat reduïda. Els menors de 6 anys entren gratis i les persones jubilades que acompanyen un menor de 14 anys només paguen una entrada. Però l'opció més econòmica són els abonaments de 20 banys.

El regidor d'Esports, Rubén Langa, destaca l'ampliació de l'horari nocturn. "Este estiu anem a poder disfrutar de les nostres piscines d'estiu més enllà de la mitjanit, aprofitant les nits caloroses del mes de juliol. Una iniciativa que va tindre molt bona acceptació i que ara recuperem juntament amb les classes gratuïtes d'aquaeròbic", explica el regidor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.