Picassent celebra amb fervor el dia de la Mare de Déu de Vallivana

618

La pluja no va impedir que milers de picassentins i picassentines eixiren al carrer a primera hora del matí per participar de la missa de Campanya i el posterior trasllat de la imatge de la Mare de Déu de Vallivana a l'església de Sant Cristòfor Màrtir.

Picassent celebra amb fervor el dia de la Mare de Déu de VallivanaEntre vítols i acompanyats per la música de la banda de la Societat Artístico Musical i el Ball de Bastonots, el poble sencer baixava a poc a poc pel Calvari al ritme de les andes portades per la Colla de Portadors.

Ja per la vesprada, la processó va recórrer, de manera solemne, els carrers del municipi. A l'arribada a l'Ermita, el videomapping amb la projecció d'imatges del nostre poble sobre la façana de l'Ermita, captava les mirades de totes les persones presents. Seguidament, el Cant de la Carxofa, interpretat enguany pel xiquet, Alejandro Navarro posava punt i final a una jornada plena d'emoció i sentiments.

La nit continuava així a la plaça Europa amb el concert Adiós Tequila Tour, última gira del mític grup dels 80 amb Ariel Rot i Alejo Stivel, i la posterior discomòbil amb Ley DJ.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.