Picassent acull el proper dia 23 una prova del campionat junior autonòmic de ciclisme

0
46

Este matí ha sigut presentat el campionat Comunitat Valenciana junior “Ruta”, ‘Gran Premi Ajuntament de Picasssent’. Una prova autonómica en què el guanyador té molts números de disputar el definitiu campionat d’Espanya.
A l’acte han estat presents, Fernando Gericó, president del Bici-Club Picassent, ens organitzador de l’acte, Amadeo Olmos, president de la Federació de Ciclisme de la CV (FCCV), Héctor Pradas, regidor d’esports de l’Ajuntament de Picassent i Conxa García, alcaldessa de la localitat.

En la presentació s’ha explicat el recorregut de l’etapa. Un total de 111 kilòmetres, de huit voltes, que els ciclistes recorreran pel poble i el seus voltants i paratges com ara, el Clot de les Tortugues, urbanització del Pinar i de l’Omet d’entre altres. “Esperem seguir comptant amb el suport de l’Ajuntament perquè sense ell açò no seria possible”, manifestava el president de la FCCV, Amadeo Olmos. Un guant que va agafar l’alcaldessa García: “Nosaltres seguirem apostant per esta prova i més com hem fet en els darrers nou anys. Creiem en l’esport, en una vida saludable i sobretot creiem en l’esperit de superació”, va assenyalar Conxa García qui va destacar el treball del Bici-Club, associació local amb trenta anys d’existència al capdavant d’este esport: “Darrere hi ha i hi hagut un col•lectiu que haurà i ha lluitat de valent en esta ocasió i moltes més perquè el ciclisme en totes les seues vessants i categories estiga el millor representat possible.Sé que amb el Bici-Club Picassent puc estar més que satisfeta per tot el que han fet per este esport i per este poble”, va afegir.

L’acte va acabat amb una fotografia i el mallot que lluirà el guanyador de la prova el pròxim dissabte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.