Paiporta posa en marxa un servei de teleassistència domiciliària gratuïta per a persones majors

657

L'Ajuntament de Paiporta, a través de la regidoria de Benestar Social, ha posat en marxa un servei de teleassistència per a persones majors, finançat amb pressupost municipal. Des d'aquest dimecres, totes aquelles persones empadronades a Paiporta que complisquen els requisits establerts poden accedir a aquest servei d'atenció d'emergències dins del domicili. Les sol·licituds es poden presentar a l'oficina UNICA, situada en la planta baixa del consistori.

teleasistencia

Els requisits són, a més d'estar empadronat a Paiporta, tindre complits 65 anys, patir problemes de salut, disposar de telèfon fix, residir a la localitat, i demanar la teleassistència a través de la Diputació de València o la Llei de Dependència, si es compleixen els requisits per a ambdues vies.

Mentre arriba el reconeixement d'aquestes dues instàncies, l'Ajuntament es fa càrrec del servei i, si es compleixen els requisits, el consistori prestarà el servei independentment de la resposta que obtinga l'usuari de la Diputació o la Dependència.

Una vegada concedit el servei de teleassistència domiciliària, la persona beneficiària comptarà amb un senzill aparell amb un botó que haurà de prémer quan es trobe en una situació d'urgència dins del domicili. El servei està operatiu 24 hores al dia, 365 dies a l'any. Cobreix tot el que succeïsca dins de casa, té contacte directe amb emergències (ambulàncies i bombers), es realitzen telefonades periòdiques de seguiment, recordatoris de cites mèdiques, avís a familiars i persones de l'entorn, i hi ha el compromís d'oferir una atenció de màxima qualitat.

La documentació que s'ha de presentar a l'hora de formalitzar la sol·licitud és una fotocòpia del Document Nacional d'Identitat (DNI) de la persona beneficiària, un informe de salut per al reconeixement de prestacions socials de la o el titular, i un certificat d'empadronament col·lectiu.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.