Paiporta celebra el Dia de l'Arbre en un certamen literari i fotogràfic

696

L'alumnat dels centres educatius de Paiporta està convocat a un certamen literari i fotogràfic amb motiu del Dia de l'Arbre. La proposta conjunta de la regidoria d'Educació, la de Cultura i la d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat és que totes aquelles persones que desitgen participar facen una foto a un arbre, i l'acompanyen amb un text que pot ser un poema breu, un aforisme, un mini-relat o un pensament positiu. Una selecció de les obres s'exposarà al Museu de la Rajoleria del 3 al 12 de febrer en una mostra titulada 'Els nostres arbres literaris'.

Paiporta Día del Árbol

L'objectiu del certamen és conscienciar sobre la importància dels arbres en el nostre medi, i gaudir de l'expressió creativa en diferents disciplines artístiques com la literatura i la fotografia. A més, es pretén fomentar la lectura entre la infància i la joventut paiportina.

L'obra a presentar consistirà en una fotografia d'un arbre triat a criteri de la persona participant, a la qual se li afegirà en la part inferior un text literari en valencià en forma de poema breu, aforisme, mini-realt o pensament positiu. Les obres s'han de presentar a cada centre educatiu en format digital, en un document de text d'un sol full que combine imatge i text. La data límit per a entregar-les és el pròxim 30 de gener.

Tots els centres que hi participen rebran un lot de llibrets de l'itinerari botànic de Vil·la Amparo, una publicació que recollirà la riquesa de la flora que rodeja aquesta emblemàtica construcció paiportina. A cada alumne o alumna participant se li atorgarà un diploma acreditatiu del seu concurs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.