Obert el termini de presentació d'obres per al Premi Carolina Planells contra la violència de gènere

3 lecturas

L'Ajuntament de Paiporta ha obert el termini de presentació d'obres per a la novena edició del Premi Carolina Planells contra la violència de gènere de narrativa curta. Aquest certamen es va instaurar fa 9 anys per retre homenatge a la figura d'aquesta veïna de Paiporta, assassinada per un home que l'assetjava.

premis-carolina-planells-paiporta-2015Els treballs es poden presentar fins al proper 28 d'octubre, i han de versar al voltant de la temàtica de la igualtat entre homes i dones i la no violència. Les obres han de ser inèdites i no poden estar premiades en altres concursos. Les bases completes del certamen es poden consultar en la pàgina web de l'Ajuntament.

En aquest concurs, s'accepten obres escrites en valencià o castellà, i està dotat amb un total de 1.350 euros en premis. Hi ha una categoria d'adults en què el relat guanyador obtindrà 600 euros, mentre que en la secció juvenil el premi serà de 300. A més, l'organització, a càrrec de la regidoria de Cultura, estableix 300 euros de premi per a la millor obra d'un autor o autora adulta empadronada a Paiporta, i 150 per joves paiportins i paiportines. premi-carolina-planells-narrativa-cura-paiporta

Com és habitual, els noms de les guanyadores i guanyadors es donarà a conèixer en el actes de commemoració del Dia Internacional per l'eliminació de la violència contra les dones, al voltant del 25 de novembre. Més endavant, l'Ajuntament de Paiporta editarà un llibre amb les obres guardonades.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí