Membres de Compromís reben greus amenaces de mort per part de l’extrema dreta

434

El grup Compromís de Mislata ha denunciat hui davant la policia un escrit anònim amb greus amenaces de mort i reivindicacions feixistes que ha rebut Santiago Rosado, membre de la coalició a esta localitat de l’Horta Sud.
Els autors de l’escrit incorporen en l’amenaça una fotografia d’una manifestació a Mislata en la qual apareix l’amenaçat i el següent text: “Te estamos vigilando, cierra la boca, déjalo todo como está, conseguirás que tus amigos te tengan que llorar, la próxima en el cementerio. Por una España limpia y digna. Arriba España. 55”.

Segons ha declarat Rosado “les amenaces dels grups d’extrema dreta als partits o entitats d’esquerres a Mislata són constants i jo mateix he arribat a sofrir agressions físiques en alguna ocasió per part d’estos individus, fets que també van ser denunciats”.

“El més greu de tot açò –ha afegit Rosado- és la sensació d’impunitat que tenen estes actuacions i amenaces feixistes. Hem de recordar les cíniques declaracions de l’alcalde de Mislata Manuel Corredera qui digué que a la nostra població ni està organitzada ni existeix l’extrema dreta, quan qualsevol persona pot comprovar les nombroses pintades de caire feixista que embruten els nostres carrers, cosa que dona constància de l’activitat d’estos grups”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.