Massamagrell i Rafelbunyol s’uneixen per a reclamar el seu tros del pastís de DUSI

0
239

Els Ajuntaments de Massamagrell i Rafelbunyol, representats pels seus alcaldes, Paco Gómez i Fran López, i acompanyats pels responsables tècnics municipals, han viatjat fins a Madrid per a assistir al VI Ple de la Xarxa d’Iniciatives Urbanes (RIU), que se celebra el 3 i 4 de novembre, a la recerca de finançament europeu.

alcaldes_rafelbunyol_massamagrell

Els dos municipis de l’Horta Nord han “unit” els seus termes i la seua població, per a poder presentar-se en la segona convocatòria dels fons europeus de Desenvolupament Urbà, Sostenible i Integrat (DUSI), dins del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Per a dur a terme aquesta acció conjunta, Massamagrell i Rafelbunyol intentaran presentar un projecte conjunt que contemplarà accions d’innovació, desenvolupament i investigació (I+D+i), impuls d’economies baixes en carboni, medi ambient i eficiència energètica, Tecnologies de la informació i la comunicació, ocupació i mobilitat laboral, i pobresa i inclusió social, sempre comptant amb la participació ciutadana d’associacions i col·lectius de tots dos municipis.

Seguint l’estratègia europea de desenvolupament urbà sostenible de les ciutats i en la seua obstinació a traure avant un projecte comú d’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat, Gómez i López han estat presents en el VI Ple de la RIU on també han tingut lloc Jornades d’Estratègies DUSI on s’ha tractat els passos a seguir per les estratègies seleccionades. El Ple també ha cobert altres iniciatives europees com a Accions Innovadores Urbanes, URBACT o Actuacions Singulars d’Economia Baixa en Carboni.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here