Massamagrell i Rafelbunyol s'uneixen per a reclamar el seu tros del pastís de DUSI

1422

Els Ajuntaments de Massamagrell i Rafelbunyol, representats pels seus alcaldes, Paco Gómez i Fran López, i acompanyats pels responsables tècnics municipals, han viatjat fins a Madrid per a assistir al VI Ple de la Xarxa d'Iniciatives Urbanes (RIU), que se celebra el 3 i 4 de novembre, a la recerca de finançament europeu.

alcaldes_rafelbunyol_massamagrell

Els dos municipis de l'Horta Nord han "unit" els seus termes i la seua població, per a poder presentar-se en la segona convocatòria dels fons europeus de Desenvolupament Urbà, Sostenible i Integrat (DUSI), dins del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Per a dur a terme aquesta acció conjunta, Massamagrell i Rafelbunyol intentaran presentar un projecte conjunt que contemplarà accions d'innovació, desenvolupament i investigació (I+D+i), impuls d'economies baixes en carboni, medi ambient i eficiència energètica, Tecnologies de la informació i la comunicació, ocupació i mobilitat laboral, i pobresa i inclusió social, sempre comptant amb la participació ciutadana d'associacions i col·lectius de tots dos municipis.

Seguint l'estratègia europea de desenvolupament urbà sostenible de les ciutats i en la seua obstinació a traure avant un projecte comú d'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat, Gómez i López han estat presents en el VI Ple de la RIU on també han tingut lloc Jornades d'Estratègies DUSI on s'ha tractat els passos a seguir per les estratègies seleccionades. El Ple també ha cobert altres iniciatives europees com a Accions Innovadores Urbanes, URBACT o Actuacions Singulars d'Economia Baixa en Carboni.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.