Manises lliura la VII edició dels Premis Innova

0
941

Manises ha celebrat l’acte més important dins de les activitats organitzades en la II Setmana de la Innovació amb el lliurament de la VII edició dels premis Manises Innova, que busquen reconéixer el treball d’empreses i entitats locals que centren els seus esforços en la modernització i innovació.

L’Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, ha lliurat aquests guardons en un acte realitzat ahir a l’Auditori Germanies i al que van assistir, entre altres, l’alcalde de Manises Jesús Borràs i Sanchis; la Directora General d’Ocupació i Formació del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF), Rocío Briones; el Director General d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, Francisco Álvarez; i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader.

El guardó d’Or en aquesta edició ha estat per a Retrasosvuelos.com (amb una dotació econòmica de 1.000€), la categoria de Plata ha recaigut en Horno Pastelería El Ensanche, S.L. (750€), el bronze es va atorgar a Gabinete de Psicología Blanca Jorge (500€), i l’Ateneu Cultural Ciutat de Manises es va alçar en la categoria d’Entitats (amb una dotació econòmica de 300€).

L’alcalde de Manises, Jesús Borràs, s’ha mostrat «orgullós de tornar a celebrar els premis innova un any més per tal de reconéixer la llavor empresarial dels manisers i maniseres i l’enfocament innovador que han sabut donar a les seues empreses».

El públic que ha assistit a l’acte de lliurament d’aquests premis ha pogut conéixer una mica més en profunditat a cadascun dels premiats, ja que abans de recollir el seu premi “marroba” de ceràmica, s’ha projectat un vídeo en el qual es mostrava el dia a dia de cadascun d’ells, i es donava a conéixer tots aquells mèrits que els fan mereixedors d’aquest distintiu.

La jornada d’ahir va començar al matí amb dues activitats més a l’Auditori Germanies. D’una banda, el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) de València va impartir una xarrada de Creativitat Emprenedora dirigida a persones emprenedores/as i a l’alumnat dels centres educatius de la ciutat. I d’altra, la consultoria d’innovació Social & Talent va realitzar el taller experiencial «Aplegar a la innovació a través de l’art».

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, ha destacat que «aquestes activitats ajuden a millorar l’activitat empresarial del municipi perquè es fomenta l’economia local, i des de l’Ajuntament s’està apostant per treballar juntament amb les empreses de Manises per generar economia i ocupació».

Aquesta II edició de la Setmana de la Innovació va començar el passat dilluns amb un desdejuni empresarial a l’hotel Tryp València Azafata on Juan Jaime Cano, director de Càtedra Divalterra i catedràtic de la Universitat Politècnica de València (UPV), va presentar l’estudi «Situació i Futur del Parc Empresarial Aeroport» realitzat per Càtedra Divalterra i la UPV en col·laboració amb l’Ajuntament de Manises. Aquesta presentació va comptar amb la visita del President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, qui va estar acompanyat per l’alcalde de Manises, Jesús Borràs, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader.

L’acte de clausura de l’edició d’enguany està programat per demà divendres amb una jornada de portes obertes que començarà a les 12:00 hores al segon Viver d’Empreses de Manises, situat al carrer Antic Regne de València, 4.

Relacionat amb aquest tema:

Manises celebra la II Setmana de la Innovació amb tallers, conferències i el lliurament dels 7é premis Manises Innova

Guardó Manises Innova Entitats a l’Ateneu Cultural Ciutat de Manises per la seua innovació educativa en la implementació i la creació d’un Manual i Tractat del Llenguatge Musical.

Guardó Manises Innova de Bronze al Gabinet de Psicologia Blanca Jorge per introduir nous mètodes de relació psicòleg-pacient utilitzant els avanços tecnològics en entorns segurs, el que hi ha suposat un increment del 40% en nous tractaments.

Guardó Manises Innova de Plata a Forn Pastisseria El Ensanche, S.L. per implementar amb èxit en el negoci tradicional familiar el model de gestió 5 «S» de Toyota, incrementant la productivitat i l’eficiència empresarial sense renunciar a la producció artesanal.

Guardó Manises Innova d’Or a Retrasosvuelos.com per apostar per la diferenciació i especialització dins de l’àmbit de les competències d’un despatx tradicionals d’advocats, posicionant-se a internet i xarxes socials com a servei de referència nacional i europea per la reclamació i resolució de conflictes derivats del transport.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here