Manises celebra la II Setmana de la Innovació amb tallers, conferències i el lliurament dels 7é premis Manises Innova

1987

Manises acollirà la II Setmana de la Innovació amb diversos tallers, conferències, xarrades, una jornada de portes obertes i el lliurament de la setena edició dels premis Manises Innova. Aquestes són les activitats organitzades pels empresaris, dones i joves emprenedors que tindran lloc des del 25 al 29 de setembre.

La II edició de la Setmana de la Innovació començarà el dilluns 25 a les 9.30 hores amb un desdejuni empresarial a l'hotel Tryp València Azafata on Juan Jaime Cano, director de Càtedra Divalterra i catedràtic de la Universitat Politècnica de València (UPV), presentarà l'estudi Situació i Futur del Parc Empresarial Aeroport realitzat per Càtedra Divalterra i la UPV en col·laboració amb l'Ajuntament de Manises. Aquesta presentació comptarà amb la visita del President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, qui estarà acompanyat per l'alcalde de Manises, Jesús Borràs, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader.

Dins del marc d'aquesta setmana, la vesprada del dimecres 27 a les 19.30 hores es celebrarà la gala de lliurament dels Premis Manises Innova 2017 a l'Auditori Germanies. Però, abans, al matí, tindran lloc dues activitats més a la sala Vicent Ros de la Casa Cultura de Manises. Per una banda, a les 11.00 hores, el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València impartirà una xarrada de Creativitat Emprenedora dirigida a persones emprenedores/as i a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat. I per altra, a les 12.00 hores, la consultoria d'innovació Social & Talent realitzarà el taller experiencial Aplegar a la innovació a través de l'art en el qual els assistents podran descobrir que necessiten “canviar” per poder innovar.

Els Premis Manises Innova tenen la finalitat de premiar, fomentar i reconéixer els valors basats en la iniciativa, innovació, creativitat i desenvolupament empresarial, afegint un especial èmfasi a la innovació de base tecnològica en qualsevol sector productiu, comercial o de servicis de les empreses de Manises. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, ha destacat que “aquestes accions ajuden a millorar les empreses del municipi perquè es fomenta l'activitat econòmica local, i per això l'Ajuntament està apostant per treballar juntament amb les empreses de Manises per generar economia i ocupació”.

Aquest premi arriba a la seua setena edició i enguany els guardonats han sigut els següents:

- Manises Innova d'Or per Retrasosvuelos.com amb una dotació econòmica de 1.000 euros.

- Manises Innova de Plata per Horno El Ensanche, S.L. amb una dotació econòmica de 750 euros.

- Manises Innova de Bronze pel Gabinet de Psicologia Blanca Jorge amb una dotació econòmica de 500 euros.

- Manises Innova Entitats per l'Ateneu Cultural amb una dotació econòmica de 300 euros.

Finalment, durant el matí del divendres 29 conclouran les accions formatives iniciades durant tota la setmana amb una jornada de portes obertes que començarà a les 12.00 hores al Viver d'Empreses de Manises, situat al número 4 del carrer Antic Regne de València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.