L’Horta Sud tria la primera coordinadora comarcal de Joves amb Compromís

0
43

El 6 d’abril es va celebrar a Picanya l’Assemblea Constituent de Joves amb Compromís de l’Horta Sud, a la qual van acudir joves de tota la comarca, així com convidats com ara Fran Ferri, diputat a les Corts, Xavier Rius, Secretari d’Organització de Compromís i portaveu del grup municipal de Compromís per Picanya, i altres càrrecs i regidors de la coalició.
L’acte va transcórrer enmig del debat de propostes i de idees i amb una ferma voluntat de treballar per posar les bases del canvi en les ciutats i pobles de la comarca. Entre els temes de funcionament orgànic que s’hi varen tractar estigué l’aprovació per unanimitat del reglament provisional per al correcte funcionament de la coordinadora i la militància jove de l’Horta Sud, que havia estat treballat prèviament per part de les coordinadores comarcals respectives del Bloc Jove i de Joves amb Iniciativa.

També es va triar la primera Coordinadora Comarcal, constituïda per 8 membres de diverses localitats de l’Horta Sud. L’única llista proposada estava formada per Maria Muñoz (Coordinadora Comarcal) del Bloc Jove de Silla; Alba Encinas (Coordinadora d’Organització) de Joves amb Iniciativa de Picanya; Alejandro Valls (Coordinador de Comunicació), adherit de Benetússer; Joan Martínez (Coordinador d’Acció Política), del Bloc Jove de Catarroja; Irene Martínez (Coordinadora de Sectorials), de Joves amb Iniciativa de Picanya; Judit González (Coordinadora de Formació), del Bloc Jove de Silla, i Marta Miguel González, del Bloc Jove de Picassent, Jordi Machancoses, adherit de Picanya i David Ortí, de Joves amb Iniciativa de Sedaví, que es repartien la Coordinadora de Finances. A més, com marca el reglament, la coordinadora comptarà amb un representant de cada col•lectiu de la comarca.

Un altre punt que es va debatre en l’Assembla Constituent va ser el nom que rebrien les joventuts de Compromís de l’Horta Sud, sent triada l’opció de Joves amb Compromís, que serà el nom que emprarà a partir d’ara el col•lectiu comarcal.

Per finalitzar l’acte, el diputat de Compromís i secretari general del Bloc Jove, Fran Ferri, va felicitar i animar amb les seues paraules als joves de l’Horta Sud, que estaven molt entusiasmats de poder començar una nova etapa en la qual treballarien tots junts.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.