L’Ajuntament ordena enderrocar l’antiga nau industrial de roba després de que es desprenguera part del sostre i la façana

0
56

L’Ajuntament de Silla ha obligat a l’enderrocament “imminent” de l’antiga nau industrial de roba situada a l’avinguda d’Alacant ja que part de la façana i del sostre es van desprendre dissabte passat.
Encara que només es van registrar danys materials, els enderrocs van envair pràcticament tota la calçada, van fer malbé un vehicle i van deixar en sinistre total un altre cotxe, els ocupants del qual van estar a punt de ser entrampats.

L’edifici de 1.000 metres construïts, portava 20 anys abandonat. Segons informes tècnics municipals, la causa principal de despreniment són les filtracions d’aigua que han anat fent malbé el forjat. Aquest forjat de la coberta, en caure, ha danyat els forjats inferiors.

El dillunes 15 d’abril està previst enviar l’ordre d’execució als propietaris perquè procedisquen a l’enderrocament de l’edifici. El propietari té 48 hores de termini per a presentar el projecte d’enderrocament firmat per un tècnic competent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.