L'Ajuntament de Manises baixa els preus per a l'ús de les instal·lacions esportives

0
4 lecturas

L'Ajuntament de Manises ha decidit dur a terme una rebaixa dels preus en matèria d'esports després d'aprovar en el ple municipal del mes de juliol una nova ordenança reguladora del preu públic per prestació de serveis i utilització de les instal·lacions esportives de la ciutat. Està previst que els nous preus es facen efectius a partir del dia 27d'octubre, després dels tràmits pertinents.

Els qui utilitzen les instal·lacions esportives o siguen receptors dels serveis esportius prestats per l'Ajuntament van a poder gaudir d'unes rebaixes de preus que oscil·len entre els 1, 10 euros (per cada 30 minuts de pàdel) i els 47, 4 euros (en l'ús del pavelló amb el preu d'abonament reduït per cada 90 minuts).

En la disminució de les tarifes s'ha posat l'accent principalment en la reducció dels preus sense llum, dels descomptes quan l'usuari disposa de la targeta platinum, una xicoteta reducció del preu en les activitats esportives i un arrodoniment de preus perquè siga més senzill per a la ciutadania.

Aquesta rebaixa en els preus inclou la utilització de les instal·lacions esportives com són el cas per exemple de les pistes de tennis, frontons, pàdel o el trinquet. I també una lleugera baixada de preus de les activitats esportives municipals com poden ser l'aeròbic o el ioga, els cursets de natació i els preus de la piscina municipal coberta i la d'estiu.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manises, Adrián Rodríguez, ha expressat la seua satisfacció després d'una modificació de preus “en la qual s'ha intentat baixar el cost que té l'usuari al màxim, perquè tots puguen usar les instal·lacions i el preu no siga una barrera per a seguir fent esport en el seu temps lliure”.

L'edil també ha explicat que “en primer lloc, la greu crisi econòmica ha portat com a conseqüència una menor disponibilitat de recursos, per la qual cosa resultava aconsellable una reducció d'alguns preus amb la finalitat de fomentar l'ús d'instal·lacions esportives i la inscripció en cursos organitzats, afavorint especialment els preus reduïts aplicables a persones que posseïsquen la targeta habilitada a aquest efecte per l'Ajuntament”.

Ha afegit que, “d'altra banda, es considera convenient actualitzar els preus tant de la Piscina Coberta Municipal com la Piscina d'Estiu per a adaptar-los a la realitat actual, així com afegir nous conceptes (utilització terç de pista pavelló, preu activitat d'hora i mitja setmanals, abonament 10 banys discapacitats, setmana menjador) eliminar aquells que ja no s'utilitzaven (partit de campionat de futbol sala i campionat F8), així com ampliar i aclarir conceptes.

Tots els preus actualitzats per a la utilització de les instal·lacions esportives i activitats municipals estaran disponibles a la web municipal www.manises.es.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí