La Pobla organitza el primer curs de formació per a usar els desfibril•ladors ubicats a l’Ajuntament i al poliesportiu

0
373

Membres de la Policia Local i del Club de Futbol La Creu de La Pobla de Farnals han participat en el primer curs de formació per a poder utilitzar els aparells desfibril·ladors que ha adquirit l’Ajuntament de La Pobla de Farnals.

Els pròxims dies 18 i 20 de juliol es realitzarà una altra sessió formativa adreçada a personal de l’administració i altres entitats esportives. L’objectiu del taller és que en cas que es produïsca una parada cardiorespiratòria hi haja persones preparades per a usar els aparells i actuar en situacions d’urgència.

Les màquines es col·locaran a l’edifici consistorial i al poliesportiu. El pròxim any, la regidoria de Sanitat adquirirà un nou aparell que s’ubicarà en el cotxe de la Policia Local. La decisió d’aconseguir estes eines va ser del Comité de Seguretat i Salut de la Pobla de Farnals, un òrgan que es reunix cada tres mesos en compliment de la Llei de Riscos Laborals per tal d’abordar qüestions relatives a la millora de la seguretat dels treballadors i les treballadores de l’Ajuntament i dels edificis públics de titularitat municipal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here