La Pobla organitza el primer curs de formació per a usar els desfibril•ladors ubicats a l’Ajuntament i al poliesportiu

711

Membres de la Policia Local i del Club de Futbol La Creu de La Pobla de Farnals han participat en el primer curs de formació per a poder utilitzar els aparells desfibril·ladors que ha adquirit l’Ajuntament de La Pobla de Farnals.

Els pròxims dies 18 i 20 de juliol es realitzarà una altra sessió formativa adreçada a personal de l’administració i altres entitats esportives. L’objectiu del taller és que en cas que es produïsca una parada cardiorespiratòria hi haja persones preparades per a usar els aparells i actuar en situacions d’urgència.

Les màquines es col·locaran a l’edifici consistorial i al poliesportiu. El pròxim any, la regidoria de Sanitat adquirirà un nou aparell que s’ubicarà en el cotxe de la Policia Local. La decisió d’aconseguir estes eines va ser del Comité de Seguretat i Salut de la Pobla de Farnals, un òrgan que es reunix cada tres mesos en compliment de la Llei de Riscos Laborals per tal d’abordar qüestions relatives a la millora de la seguretat dels treballadors i les treballadores de l’Ajuntament i dels edificis públics de titularitat municipal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.