La falla Cronista idea una nova acció de solidaritat per a iniciar l’any faller 2014

0
141

La falla Cronista, de Torrent, ha ideat una nova acció de solidaritat per a iniciar l’any faller 2014. La idea és que ara que finalitza el curs i que les motxilles en bon estat es perden en un armari, és un bon moment per a donar-los un bon ús perquè a xiquets i xiquetes als quals fan falta puguen iniciar el curs escolar.
Per a açò, els responsable d’aquesta comissió fallera sol·liciten que tots els propietaris de totes les motxilles que ja no s’usaran però que encara estan en bon estat porten les seues motxilles a la falla.

Després la comissió les lliurarà en el Centre d’Acció Social del Cercle Catòlic de Torrent perquè mes de 50 xiquets puguen iniciar el curs escolar amb normalitat i “puguen compartir les experiències, activitats, eixides, excursions que tu has viscut amb aqueixa motxilla, i segur que la usaran i voldran tant com tu”.

Els propietaris de les motxilles hauran d’acudir al casal d’aquesta comissió situat en la calle Cronista Vicent *Beguer, 2 i 4 de Torrent, els divendres de 19:30 a 21:30 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.