La Conselleria anuncia a Foios i Meliana la millora dels accessos de la V-300

1
317

La Consellera d’Obres Públiques, Maria José Salvador, ha confirmat personalment als alcaldes de Foios i Meliana, Sergi Ruiz i Josep Riera, respectivament, la posada en marxa de les obres de millora de la seguretat vial a la V-300 al seu pas per les dues poblacions. Amb aquest anunci, Foios i Meliana aconsegueixen posar data a l’anhelat projecte que espera la seua concreció des del 2003.

v-300-foios-meliana Es tracta d’una reclamació històrica d’ambdós municipis que permetrà millorar la mobilitat de veïns i veïnes, un millor accés als dos nuclis urbans i la comunicació entre els dos municipis, permetent alleujar un punt tan conflictiu com el del pas a nivell del metro en eixe tram de la V-300.

Després d’anys sense notícies, la Generalitat ha inclòs les obres en el projecte de pressupostos de la Conselleria d’Obres Públiques de 2017, obres que es perllongaran durant els exercicis 2018 i 2019, amb una inversió total de 893.320 euros. v-300-foios-meliana-1

Els alcaldes s’han mostrat satisfets amb l’anunci i han destacat que “per fi la Generalitat mira cap als pobles menuts de la comarca”.

1 Comentario

  1. […] También como nueva infraestructura viaria se incluye en las cuentas del próximo año la construcción de una vía ciclopeatonal desde l’Horta Sud hasta Valencia, en concreto, desde la CV-400, para la que se van a destinar 74.060 euros. Además, se invertirán en los próximos tres años un total de 893.320 euros para la mejora de la seguridad vial en los accesos a Foios y Meliana, como ya adelantó Hortanoticias. […]

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here