La Banda Simfònica triomfa al Palau de les Arts Reina Sofia

0
129

Més de 450 persones entre veïns, amics i familiars van acompanyar la Banda Simfònica de La Lírica de Silla, el passat dissabte 12 de maig, a la Sala Auditori del Palau de les Arts Reina Sofia.

Un concert espectacular que va agradar a tots els espectadors, i que va rebre les felicitacions de l’alcalde de Silla, Serafín Simeón, que va a acudir a la cita junt amb el regidor de Cultura, Alfonso Benaches, i el regidor de Règim Interior, Carlos Primo. També va presenciar el concert el regidor José Luis Melero, de Bloc-Compromís, i José Felipe García Iborra, del PSPV-PSOE.

Jesús Escorihuela, president de la Lírica, ha volgut agraïr als músics i al seu director, Andrés Valero, “pel seu treball i per la gran actuació, per demostrar, a més, que al Palau de Les Arts també té cabuda la música de banda”.

Així mateix, ha estés l’agraïment “als companys de la Junta Directiva, a l’amic Sixto, a Quim i a Alba, a tots els que s’han bolcat en aquest concert, a tots els que ens han acompanyat i s’han il•lusionat i han disfrutat amb nosaltres: socis i amics, perquè tots plegats fem Banda i fem Lírica. Perquè ens cal un Palau de les Arts molt més valencià, amb més música valenciana, més gestors valencians, més directors valencians, més compositors valencians i més músics valencians. Gràcies de veritat, perquè em sent molt orgullós i enormement agraït”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.