Juli Mira arriba a Godella amb ‘Tío Vania’ d’Antón Chéjov

271

Després de la reforma que va tenir paralitzat l’auditori local durant dos anys, divendres que ve tornarà a representar-se una obra de teatre en el Capitoli. Serà el clàssic d’Antón Chejov, Tío Vania que arriba de la mà del director Adolfo Mataix i de l’actor Juli Mira. Serà divendres que ve, 19 d’abril, a les 20 hores.

Tío Vania és la història d’una família les persones de la qual comprenen que la destinació de les seues vides comença a escapar-se’ls. Éssers apassionats, somiadors i encantadors, però ineficaços, destructors i incapaços de donar solució a les seues vides. Ells somien amb ser feliços, amb altres formes de viure, però per a aconseguir-ho han d’afrontar la realitat i tenir el valor d’enfrontar-se a ella.

Antón Chejóv va escriure Tío Vania, en 1898. El temps transcorregut fins hui no ha restat actualitat als seus personatges ni a les inquietants preguntes que ens planteja el seu autor. L’acció es desenvolupa en una casa rural, en els freds camps de Rússia, i el seu autor la subtitula amb ironia: “Escenes de la vida en el camp en quatre actes”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.