Joves amb Compromís rebutgen el retall del servei d’ambulància a Picassent amb un original Harlem Shake

0
42

Els joves de Picassent de la formació Compromís han mostrat el seu rebuig a la retallada del 50% del Servei Vital Bàsic (SVB) d’aumbulàncies del poble, així com a la resta de retallades en sanitat realitzades per la conselleria Sanitat, amb una campanya plasmada en un original Harlem Shake.

Des de Joves amb Compromis s’ha realitzat aquest video on es pot veure, a mode denuncia que una població de més de 20.000 habitants es queda amb un servei d’ambulància de tan sols 12 hores.

Els Joves amb Compromís de Picassent volen d’esta manera conscienciar a tota la població de Picassent, especialment als més joves, que la mesura presa per la conselleria posa en perill, no tan sols l’estat de benestar, sinó també la salut de les persones.

La setmana passada la portaveu adjunta de Compromís a les Corts Valencianes, la diputada Mònica Oltra, ja va remetre una pregunta escrita al conseller de Sanitat, Manuel Llombart, per a que aquest done explicacions per les retallades que ha patit el SVB.

En el següent enllaç podeu vore el video elaborat per Joves amb Compromís: http://www.youtube.com/watch?v=BKmE6zgFWpo&feature=youtu.be.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.