Godella, centre neuràlgic de la poesia durant tota esta setmana

0
81

Godella és el centre neuràlgic de la poesia durant tota esta setmana. Dissabte passat va arrancar el I Festival ‘Godepoesia’ amb la seua secció infantil i juvenil i el pròxim 2 de juny se celebrarà l’I Festival Internacional de Poesia, promogut pel Taller d’Història Local, en el qual bona part del teixit associatiu de la localitat participarà per a interpretar els més de 500 poemes que ha rebut l’organització des de diferents ciutats del món.

A les 11 del matí i amb centenars de paraigües com a imprescindibles ombrel·les per a suportar la implacable calor, els sis centres educatius participants en esta primera experiència literària van iniciar un itinerari poètic que els va portar al són dels tambors des del Jardí dels Mestres Senabre fins a l’Avinguda Peset Aleixandre, i d’allí, al Clot de Barrabás, per a finalitzar en la Plaça de l’Ermita.

Els paraigües van ser decorats pels propis alumnes i van identificar per colors la ruta de les caputxetes de Bruno Munari. El passeig, amenitzat amb els contacontes de Cuevano D’Herva i Colorín Colorado (este cuento no se ha acabado) va conduir als alumnes del Cervantes de Godella, als representants del AMPA del Barranquet, al Doctor López Rosado de València, al Miguel Bordonau de Burjassot, al Fernando de los Ríos de Burjassot, a la Clavaria del Sebastianet i a tots els participants en el multitudinari acte pels carrers de la localitat. Alguns poemes escrits ad-hoc pels alumnes dels centres van ser llegits durant el cercaviles que va concloure amb balls i jocs en la Plaça de l’Ermita.

Els paraigües, posteriorment, van ser arreplegats i durant tota la setmana s’aniran penjant en la Pujada de l’Ermita per a traçar el recorregut fins al Clot de Barrabàs que acollirà dissabte que ve el Festival Internacional de Poesia. En l’acte, es vendran els paraigües decorats pels xiquets a 5 euros i els beneficis aniran destinats a la lluita contra el càncer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.