Generalitat implantarà 10 mestres més i donarà 32.451 euros per als centres de Foios de cara al nou curs

831

La Generalitat, a través de la Conselleria d'Educació, ha implementat amb professorat i una partida extraordinària econòmica els diferents centres educatius de Foios de cara a l'inici del nou curs escolar, marcat ja d'inici per la Covid-19.

CEIP Verge del Patrocini de FoiosEn total, a Foios arribaran 32.451 euros, dels quals 18.681 € aniran destinats a fer front a les despeses que cada centre té per a adaptar-se a les noves mesures de seguretat. Mentre que els 13.770 restants es dedicaran a la realització d'activitats extraescolars. A més, aquest reforç contempla també una dotació extraordinària de 10 mestres i professors.

Juan José Civera, regidor d'Eeducació, ha assenyalat que "és un motiu d'alegria que la Conselleria i el Consell implementen mesures econòmiques i de personal per a aquest nou curs escolar. Gràcies a aquest suport, es consoliden i asseguren les mesures de seguretat, ja que aquests són els fons que utilitzaran els centres per a comprar el material contra la Covid o adaptar les aules".

Per a Civera, "l'augment del personal docent és també una garantia de seguretat i qualitat educativa, ja que l'alumnat podrà passar a estar atés amb millors condicions".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.