Foios obri el procés per a convertir l’antiga via de servici de metro en un lloc d’esplai i d’oci

885

L’ajuntament de Foios ha informat que ja està en marxa l’expedient per a urbanitzar  l’entorn del Xalet de la Jutera, amb un pressupost de 250.000 euros.  La intenció de Foios és de fer les obres enguany, segons ha explicat l’alcalde Sergi Ruiz.

En cas de ser així, Foios finalitzarà en 2020 un projecte que es va iniciar l’any 2016 quan MetroValència anuncià que cedia a l’Ajuntament de Foios l’espai de terreny sense ús que correspon a l’antiga via de servici, tal i com va demanar el consistori en octubre de 2016, per la que actualment discorren les catenàries i que s’annexarà en un futur a la zona enjardinada al voltant del xalet de la Jutera.

En aquell moment MetroValencia va a informar que el conveni per a la cessió es firmaria al 2018 atès que durant el 2017 eixos terrenys servirien per als treballs de substitució de les agulles de les vies.

Ruiz ha explicat que MetroValencia ha cedit una part dels terrenys, uns 400 metres quadrats per on discorria l’antiga via de servici. Estos terrenys s’afegiran el projecte d’urbanització de l’entorn “en un bonic projecte d’integració i rehabilitació urbana redactat pel despatx Folch Jorda Arquitectos”.

Foios, segons ha explicat l’alcalde, recuperarà un espai per a la gent convertint este espai en un lloc d’esplai i d’oci per a les famílies.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.