Foios demana a FGV els terrenys de l'antiga via de servici per a fer un jardí

722

L’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament de Foios va mantindre una reunió amb personal tècnic de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana i MetroValència per a tractar els diferents problemes que té la línia de metro al seu pas per Foios.

foios_fgv_antiga_via_servici

Entre d’altres, es parlà de les possibles solucions als diferents passos a nivell, especialment l'existent entre el Carrer Dr. Millan i l'Avinguda Hugo Bacharach, sobretot pel que fa al trànsit de persones. FGV anuncia que s’està estudiant possibles millores, com ara la instal·lació del que s’anomena ‘burlader’ per a vianants.

També es van abordar els problemes de soroll que crea el metro al seu pas per la població, especialment en el tram que discorre pel Carrer Sant Josep. FGV es va comprometre a portar a terme una sèrie d'actuacions per a tractar de reduir les molèsties, com ara la substitució d’este tram de via i de les agulles.

La primera d'estes actuacions, que es portarà a terme durant esta setmana, serà la substitució d’uns 80 metres de via. Per motius obvis els treballs seran en horari nocturn per la qual cosa des de MetroValència i des de COMSA, empresa adjudicatària de les obres, preguen els veïns que disculpen les molèsties i sorolls que puguen ocasionar.

Foios també va plantejar la possibilitat que MetroValencia cedira a l'Ajuntament la zona de terreny sense ús que correspon a l'antiga via de servici, per la que actualment discorren les catenàries i que podria convertir-se en una zona enjardinada per a gaudi de veïns i veïnes, per a la qual cosa s’ha sol·licitat una reunió amb l’actual gerent de MetroValència.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.