Els veïns de Silla podran tramitar molts dels seus expedients sense haver d’anar a les dependències municipals

192

L’Ajuntament de Silla, des de la Regidoria de Modernització Administrativa i Règim Interior, pretén aprofitar totes les possibilitats de les noves tecnologies i oferir un nou recurs en el portal web que servisca com a instrument d'aproximació a la ciutadania.
Amb aquesta nova eina, els veïns i les veïnes del municipi podran tramitar molts dels seus expedients sense haver d’anar a les dependències municipals. Es tracta d'una nova forma d'accedir als serveis municipals per poder realitzar gestions i consultes o també per a formular propostes, suggeriments o reclamacions.

Per mitjà d'aquest nou recurs es milloren els continguts i s’amplien per poder facilitar una informació més detallada a la ciutadania. Tal com afirma Carlos Primo, regidor de Règim Interior: “Gràcies a aquest recurs que es vol posar en marxa es podrà accedir a un catàleg de serveis on es podrà consultar la informació descriptiva dels diferents serveis que l'Ajuntament ofereix, a més dels diversos procediments administratius que es poden tramitar, els requisits per a la sol•licitud del servei i la documentació que cal aportar. També s'accedirà a les diferents maneres de realitzar els tràmits (presencial o electrònica) i s'incorporaran arxius adjunts com a models de documents, impresos, normatives... que la ciutadania podrà descarregar-se amb facilitat.”

En aquests moments, segons manifesta el regidor: “Ja s'estan incorporant procediments i models de documents pel que fa a la tramitació presencial i en breu s'implementarà la tramitació electrònica d'alguns dels procediments amb la finalitat d'acostar l'Administració al ciutadà.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.