Els més menuts seran les estrelles del XXXIII concurs de Teatre Infantil de la Junta Local Fallera de Torrent

191

Després de mesos d’assajos i d’activitat frenètica als casals, els més menuts seran les estrelles del teatre en valencià amb el pròxim concurs de Teatre Infantil convocat per la Junta Local Fallera de Torrent. Enguany este concurs arriba a la seua 33º edició i ho fa amb la representació de 11 obres de teatre d’altres 11 falles de la ciutat.
Totes les vesprades entre setmana el públic de Torrent pot gaudir de manera gratuïta d’estes obres de teatre en les que es barreja la màgia, la fantasia i la cultura valenciana per tal de fer créixer als més menuts en un clima literari.

Els encarregats de trencar el gel seran els menuts de la falla Antoni Pardo. Serà el pròxim dimecres 3 d’octubre, amb l’obra “El casalot de la por”, li seguirà la falla Cotxera, amb “Micaletopolis” (dijous, 4 d’octubre). I la setmana la conclou el divendres, 5 d’octubre, l’obra “La màgia de l´amistad”, de la falla Zaragoza- Parc Central.

Després del descans per la festivitat del 9 d’Octubre, es reprèn l’activitat amb la falla La Plaça i l’obra “Pinotxo”, el dimecres, 10 d’octubre. El dilluns, 15 d’octubre li toca a l’obra “Ostres el mestre!”, dels xiquets de la falla Pare Méndez.

El dimarts, 16 d’octubre és el torn de “L´altra història de caputxeta roja”, de la falla Àngel de l’Alcasser. El dimecres, 17 d’octubre actua la falla Lope de Rueda, amb “l’Embós”.

Per a fanilitzar, el dilluns, 22 d’octubre actuarà la falla Ramón y Cajal amb “Això era i no era, el dimarts 23 d’octubre és el torn de “Que contes em contes?!, de la falla Sant Valerià i el dimecres, 24 d’octubre, el de “Ninos”, de l’Avinguda. Per últim, la falla Cronista tancarà el cicle el dijous, 25 d’octubre, amb “Cinc xiques i una cria, ja tenim l´embroll armat!”

Este cap de setmana és el torn del Concurs de Declamació Infantil, que es desvincula del concurs de Teatre i s’organitza en dos vetlades durant cap de setmana per a donar més rellevància a este gènere poètic entre els xiquets de la ciutat.

El pròxim dissabte dia 29 als 18:00 tindrà lloc en el Saló d’actes de l’ajuntament el concurs de declamació infantil en els categories A i D i per la seua banda el diumenge dia 30, a les 18:00, tindrà lloc al mateix lloc el concurs de declamació infantil en els categories B i C.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.