Els establiments i l'Ajuntament de Torrent premien les compres al comerç local per Nadal

10 lecturas

El Nadal arriba a Torrent i el Consistori, mitjançant l’empresa municipal IDEA’T, ha dissenyat una campanya per a fomentar el comerç local en estes dates tan assenyalades. La campanya nadalenca La sort t’espera als comerços de Torrent se centra en dos fases: sorteig de Nadal -22 de desembre de 2017- i sorteig de Reis -6 de gener de 2018-. En la primera fase es sortejaran un total de 23 premis amb una bonificació de 100 a 300 euros per a gastar als comerços locals.

En el sorteig de la segona fase, els 12 premiats rebran un talonari amb descomptes en els comerços participants. Els clients poden participar en els dos sortejos fent compres en els comerços locals de l’1 fins al 21 de desembre.

Un total de 77 comerços de distints sectors de productes i serveis s’han adherit a esta campanya. Es poden consultar les bases del concurs i els establiments participants en el següent enllaç.

En matèria de promoció del comerç de proximitat, des del mes d’octubre està també en marxa la campanya Comerç de proximitat, aliments de qualitat, una iniciativa destinada als establiments d’alimentació que ja ha fet guanyadors a molts veïns i veïnes amb el “rasca i guanya”. Esta campanya s’estén també al període nadalenc i este mes de desembre, per comprar en el comerç de proximitat, els torrentins podran participar en el sorteig de cistelles de Nadal, cofres VIP i lots de productes per a cuidar la pell, que tindrà lloc el dia 22 de desembre.

'Per Nadal i Reis, menja casca i tortell'

A estes campanyes se suma l’organitzada per l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià: Per Nadal i Reis, menja casca i tortell. Esta iniciativa s’adreça a tots els forns de la localitat amb l’objectiu de promoure l’ús del valencià entre la població i el lèxic nadalenc en la nostra llengua; per tal de mantindre les tradicions i fer-les arribar a les noves generacions i promoure els dolços típics valencians.

Els establiments repartiran dins dels dolços típics de Nadal, el tortell de Reis i la casca, una targeta informativa amb el nom correcte del producte en valencià i amb una explicació del seu origen i ingredients.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí