Els dissabtes de l’Espai ofereix COM, una performance que combina música, teatre i vídeo

0
101
Bankia


Espai Musical de Manises, l’auditori de la Societat Musical L’Artística Manisense, acull aquest dissabte 28 de març a les 20:00 hores l’espectacle COM, una performance que mitjançant la combinació de teatre, música en directe, electroacústica i vídeo pretén implicar a l’espectador en un món d’emocions, tot conduit per una partida d’escacs. Un espectacle ple d’emocions que ens transporta als límits de la ment i del propi món interior.

COM compta amb la participació de Xavi Esteve com a actor, Guillem Sorribes (flauta), David Giménez (saxo tenor), Jesús Jareño (saxos) i Antonio Gómez (electroacústica).

L’espectacle s’inclou dins del cicle Els dissabtes de l’Espai, que va començar el passat 14 de febrer i continuarà el pròxim 4 d’abril amb un concert de música indoamericana.

Amb aquest cicle, l’Espai Musical pretén consolidar una programació continuada de música i altres activitats com teatre, ball o conferències, en l’auditori inaugurat el passat mes de juliol en les dependències de la Societat Musical L’Artística Manisense.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here