El XIV concurs de pintura ràpida ‘Godella i el seu entorn’ es celebrarà el 9 de setembre

902

El dissabte 9 de setembre tindrà lloc la catorzena edició del concurs de pintura ràpida Godella i el seu entorn, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Godella i que acollirà com cada any a artistes que ompliran els carrers del poble amb els seus cavallets i pinzells.

Quadre de Salvador Ribes, guanyador de l’edició de 2016.

Aquest concurs, dotat amb més de 4.000 euros en premis entre els guardons en metàl·lic i les borses d’adquisició de material, tindrà com a tema Godella i el seu entorn, havent una especial consideració per part del jurat cap a aquells artistes que escullen com a objecte de les seues obres aquells llocs que no s’hagen pintat amb anterioritat.

La regidora de Cultura, Tatiana Prades, ha destacat que des de l’Ajuntament “es torna a apostar un any més per la pintura, que tanta tradició te al nostre municipi. Amb aquesta vessant de pintura ràpida, el paisatge dels nostres carrers canvia per complet durant un dia, i sempre és un plaer passejar i observar com treballen els artistes”.

A més, per al concurs es compta amb la inestimable col·laboració del pintor local Josep Ferriol. “Per a nosaltres és un orgull que cada any ens ajude en la confecció de les bases i l’organització de la jornada, per la qual cosa li estem molt agraïts”, ha afegit Prades.

Els participants hauran de presentar-se al centre d’art Vila Eugènia entre les 8:30 h a 10:30 h del mateix dia 9, moment en que tindrà lloc el segellat dels bastidors i donarà inici el concurs. La resolució del jurat es farà pública en finalitzar la jornada, sobre les 20:00 h. I des del dia 11 de setembre fins l’1 d’octubre tindrà lloc l’exposició de les obres premiades al centre d’art Vila Eugènia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.